Schrijfdag op zaterdag 15 juni

Schrijfdag op zaterdag 15 juni

Schrijfdag op zaterdag 15 juni

Wij willen van de nieuwe fusiegemeente Merelbeke-Melle een betere plek maken om te wonen, werken en leven. Daar hebben we echter jouw hulp bij nodig! Vooruit+ gaat aan de slag met het schrijven van een progressief en toekomstgericht lokaal verkiezingsprogramma voor de bestuursperiode 2025-2030, en hopelijk nog vele jaren daarna. Hiervoor willen we luisteren naar de mensen die het beste weten wat reilt en zeilt in onze wijken: onze leden, sympathisanten en alle betrokken burgers zoals jij.

Daarom organiseren wij een inspirerende denk- en schrijfdag op zaterdag 15 juni. Deze dag staat volledig in het teken van het verzamelen van ideeën, suggesties en visies op verschillende beleidsthema's. Samen willen we ervoor zorgen dat ons programma niet alleen vernieuwend en ambitieus is, maar vooral ook aansluit bij wat er leeft in onze gemeenschap.

Heeft u ideeën, zorgen of vragen die je graag wilt delen? Kom dan zeker langs! We verwelkomen je graag op 15 juni vanaf 14:00 uur in het zaaltje rechts aan de Melse hoofdbibliotheek, Kruisstraat 2 te Melle. De dag zal rond 18:00 uur worden afgesloten met een receptie waar we samen kunnen napraten en genieten van een hapje en een drankje.

Laat je ons even weten of je erbij kan zijn? Je kan ons bereiken via info@vooruit-merelbeke-melle.be of via ëën van de contactmogelijkheden op onze website: https://vooruit-merelbeke-melle.be/contacts.php

Alvast hartelijk bedankt! We hopen jou op 15 juni te mogen verwelkomen voor een dag vol inspiratie en samenwerking!