Nieuwe accommodatie voor Park ten Hove.

Nieuwe accommodatie voor Park ten Hove.

Nieuwe accommodatie voor Park ten Hove.

Kent u Chalet Park ten Hove? Ooit al eens gebruik van gemaakt?

Chalet Park ten Hove is een gemeentelijke accommodatie die afgehuurd kan worden door zowel particulieren, verenigingen als politieke fracties. Het is een locatie omgeven met groen en aangrenzend een ruime zandbak met speeltoestellen en andere recreatieve voorzieningen. De ideale locatie voor het organiseren van diverse feestelijkheden zou je denken.

Echter verkeerd het gebouw in een zeer slechte staat en dringt een grondige renovatie of realisatie van een complete nieuwbouw zich op, liefst zo snel mogelijk.

Vooruit-Melle streeft naar een accommodatie die up to date is en divers bruikbaar is. Als het aan ons ligt komt er een compleet nieuwe infrastructuur voorzien van moderne en deftige installaties. Gedaan met afgebroken stoelen, rommelmarkt toestanden in kasten, verouderde onhygiënische frigo’s en gevaar op elektrocutie bij gebruik van de oude versleten boiler.

Dat dergelijke infrastructuur goedgekeurd werd voor gebruik door de brandweer stellen wij op vandaag in twijfel.

Wij gaan voor een modern, ecologisch, gebruiksvriendelijk en multifunctioneel complex waar vooral de buurten Park ten Hove en Vogelhoek optimaal gebruik kunnen van maken. Dat moet de bedoeling zijn van een gemeenschapscenter, mensen samenbrengen in de buurt van hun woonplaats of wijk.